Телефон за поръчки: 056 810 105; 0888 807 291
тел.: 0888 807 419; 0888 807 214 

Категории

Информация за доставка

     Доставката на единични стоки се извършва с куриерска фирма Спиди или Еконт експрес.

     Посочените цени в сайта са в лева с начислен ДДС, без включени доставка, монтаж и консумативи за монтаж.

     Разходите по доставката са за сметка на клиента и се заплащат в момента на получаване на стоката с наложен платеж.

     Доставка на налични стоки се извършва до 3 работни дни.

     Доставка на неналични стоки се извършва до 30 дни (или друг срок по договаряне).

     Всяка стока изпратена с куриер е застрахована  и рекламации за несъответствия или увредена стока се приемат при доставката.

    Клиентът е  длъжен да провери пратката след като я  приеме и ако установи повреда да я откаже,

    като попълни протокол за увредена пратка.

    Стойността на куриерската пратка може да бъде проверена през модула на Еконт Експрес инсталиран

    на началната страница на сайта ни.

 

1/Гаранция

Стоките предлагани от ideaverde.bg са нови, предлагаме и употребявани уреди в категория употребявани уреди. Идеа Верде ООД  носи  гаранционна отговорност съобразно условията  на всеки отделен производител. Гаранционният срок стандартно е 12 месеца. Гаранцията включва: отстраняването на фабрични дефекти, труд, резервни части. Гаранцията не покрива дефекти, причинени от неправилната експлоатация на оборудването. Сервизно обслужване  на уредите се извършва в базата на Идеа Верде в гр. Бургас 8000, ул. Одрин, Бизнес Център Аполо. За оборудване, което изисква посещение на техник в обекта на клиента, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Гаранция се поема само, ако са спазени условията описани в гаранционната карта.

 

2/Неполучена стока

Върнати от куриерската фирма пакети, могат да  бъдат изпращани отново за сметка на клиента. Всички недоставени стоки поради грешка в адреса,  ще се считат за върнати по желание на клиента. Потребителят се съгласява да предоставя вярна, точна, актуална и пълна информация за себе си и адреса на получаване на стоката при попълване на регистрационната форма, както и да внася промени в данните с оглед тяхната вярност, актуалност и изчерпателност. В случай, че  потребителят предостави фалшива или неточна информация за себе си, Идеа Верде  ООД  има право да откаже достъп до услугите си.

 

3/Политика на връщане на стока

Клиентът има право да върне стока в срок от 7 /седем/ дни от датата на получаването, единствено и само в случаите, когато стоката не отговаря на техническите характеристики обявени в он-лайн магазина www.ideaverde.bg .  В тези случаи стоката трябва да е в търговски вид, да не е използвана и да е във вид и количество, което не се различава от това при получаването ,както и  оригиналната  опаковка да е запазена.  Връщането на продукта става с куриер за сметка на клиента и задължителна  застраховка на стоката. При установяване на цялостта на върнатия продукт от Идеа Верде ООД  сумата се връща на клиента, като разходите по трансфера на парите са  за сметка на клиента.

 

support by burgasit.com