Телефон за поръчки: 056 810 105; 0888 807 291
тел.: 0888 807 419; 0888 807 214 

Категории

Партньори

Повече от 35 години Lainox е отличен партньор на всички готвачи. Компанията е основана през 1981 година във Vittorio Veneto, Trеviso. Специализира в дизайна и създаването на оборудване за професионални ресторантьори, и основно фурни с мултифункционална употреба.

Силният иноваторски дух и високото качество бързо издигат компанията и я поставят като фактор на пазара в Италия и света.

Lainox е част от групата на Ali SpA – номер едно в Европа и един от водещите световни лидери.  Многобройните колаборации с известни главни готвачи, която продължава и до днес, позволява на компанията да подобрява непрекъснато своите продукти.

Защо Lainox?

Проучване, иновации и обучение – това са основите на на философията на Lainox. Компанията отдава максимум внимание, за да задоволи очакванията и нуждите на своите клиенти.

Корпоративната мисия „Превъзходство в кухнята” отразява желанието за непрекъснато подобряване и смелостта да се поемат най-големите предизвикателства на пазара.

Към сегашния момент Lainox гарантира, че предлага на клиентите си не просто уреди за готвене, а устройства, които са помощник и асистент в кухнята. 

www.lainox.it


ИДЕА ВЕРДЕ ООД е изключителен представител за България на италианската компания за професионално кухненско оборудване OFFCAR.

OFFCAR (OFFicine CARraro) е създадена през 1920 г. от Доменико Караро. В сегашния си вид OFFCAR  започва да съществува от 80-те години на миналия век, основана от Бруно Караро и неговите синове. Компанията произвежда професионално кухненско оборудване като предлага адаптивни решения, които могат да удовлетворят всеки клиент. Разполага с екип от професионалисти и дистрибуторска мрежа в Италия и цяла Европа.

С отварянето на пазарите извън Европа компанията започва да развива изследователска и иновативна дейност, така че продуктите й да са конкурентни, с високо качество, надежност и сертификати.

Към настощоящия момент OFFCAR продължава да увеличава пазарният си дял на Европейските и Азиатските пазари.

Комбинирането на индустриалното производство с човешкия фактор прави всеки един проект уникален. Мисията на компанията е да произвежда професионално оборудване, отличаващо се с дизайн, функционалност и изпълнение.

Представяме италианско качество, което смесва иновациите с традициите.

offcar.com

 


 

                                                                                                                                          

 

                                                                                                

           

         

    


 

                                                                    

          Feeding the sense!

          http://www.mibrasa.com/index.php/en/

        

          MIBRASA Испания - Барбекю на дървени въглища и фурна в едно. 

 MIBRASA е затворена барбекю - фурна, изработена  от  най-висококачествена  стомана от ръцете на експерти. MIBRASA е създадена така, че да удовлетворя изискванията и на най-взискателния готвач.  MIBRASA ви позволява да намалите броя на уредите във вашата кухня до минимум.  Нейната висока производителност оптимизира не само първоначалната инвестиция за оборудване, а и последващите разходи за електричество и поддръжка.

Техническите характеристики на MIBRASA  позволяват  прецизно контролиране на  притока на въздух  във фурната, което  води до регулиране  температурата  в камерата. Това е един изключително ефикасен начин на готвене  чрез  увелчаване или намаляне силата на горене на въглищата. Системата за контрол на разпалване и загасяне на жарта ви позволява да намалите разхода на въглища. В сравнение с други подобни фурни MIBRASA е конструирана лесна за употреба. Пепелта се събира в чекмедже под самата фурна. Почистването й е лесно.

MIBRASA е икономичен начин на готвене спестявайки до 40% от разхода на въглища в сравнение с обикновено барбекю. 

                                                          


 

                

        http://www.liebherr.bg

          http://www.liebherr.com

 

            LIEBHERR  Австрия - Богата гама професионални хладилници и фризери.

            Семейното предприятие Либхер е основано през 1949 г. от Ханс Либхер. Големият успех на първия мобилен, лесно монтиращ се и ценово изгоден кулокран поставя основите на фирмата. Днес Либхер се числи не само към едни от най-големите производители на машини за строителството в света, но също се ползва с признание и в много други области, в които предлага висококачествени в техническо отношение, ориентирани към нуждите продукти и услуги. Междувременно компанията се е разрастнала във фирмена група с над 32 979 служители в над 120 дружества във всички континенти.
Идеи, модерен дизайн и обмислени решения за оптимален комфорт на обслужване характеризират програмата на Либхер-Хаусгерете. Към нея спадат малки и големи свободностоящи хладилници и фризери, комбинирани хладилници с фризер, фризерни ракли, хладилни шкафове и витрини, охладители и климатизатори за вино както и хладилници и фризери за професионална употреба. Либхер-Хаусгерете е символ на качество в Европа и по цял свят. Всеки ден над 7000 уреда напускат производствените бази на фирмата. Заводът в Лиенц, провинция Тирол, Австрия е специализиран в разработването и производството на професионални енергоспестяващи хладилници и фризери за ресторантьорството, медицинския сектор и за търговска употреба.

 


       

     

       http://www.pizzagroup.com

 

        PIZZA GROUP Италия - Машини и оборудване за пицарии.

Компанията е основана през 1973 година. Тя се занимава спроизводството на техническо оборузване за индустриалния сектор и е специализирана в производството на машини за пица. PizzaGroup® е водещ пазарен лидер в разработването и производството на пица оборудване.
Качеството е гарантирано от дизайн и вътрешно управление на производствените процеси, от изследвания и мониторинг на материалите, използвани в продукцията. Отличното обслужване е резултат от система за бързо производство, подкрепена от ефективна система за дистрибуция .
Удовлетвореност на клиентите, доверие у търговците на дребно, успех на продуктите, както и постигането на все по - амбициозни цели, е основната цел на PizzaGroup ®.

 


 

     

     

       Качество без компромис!

      http://www.bremaice.it/

     

     BREMA Италия - Производител на ледогенератори с различен капацитет и вид на леда.

       

Ледогенераторите произведени от Brema Ice Makers са доказано изключително надеждни и функционални. Те гарантират безопастността на своите професионални клиенти по света в различни климатични условия. Стриктния подбор на материали, внимание към детайла и най-високо качество  на Brema Ice Makers са установени и сертифицирани в международен план.

Цялата гама  на Brema Ice Makers е сертифицирана съгласно UNI EN ISO 9001: 2008.

CE маркировката, удостоверява спазването на приложимите европейски директиви.

Притежават маркировка за одобрение от IMQ (Италиански институт на Знак за качество).Този сертификат позволява продуктите на  Brema Ice Makers, да бъдат признати от всички европейски  и международни сертификационни органи.

За потвърждаване на качеството на Brema Ice Makers в света са още одобренията:  NSFETL Listed MarkETL Sanitation MarkGOSTKTLIRAMWRAS, HACCP и C-TICK.

 

 


     

 

     

     http://www.lacor.es/

 

    LACOR Испания - Кухненски и ресторантски инвентар.

      Аксесоари и пособия за подготовка, сервиране и съхраняване на готварска и сладкарска продукция.


 

   

      http://www.seltmann-weiden.com/

      

     SELTMAN Германия  - Висококачествен хотелски порцелан, разнообразни форми и възможност за декориране.

 

support by burgasit.com