Телефон за поръчки: 056 810 105; 0888 807 291
тел.: 0888 807 419; 0888 807 214 

Категории

Политика за защита на личните данни

 

Скъпи клиенти, при използването на интернет магазин www.ideaverde.bgВашите лични данни не се изискват, освен ако не ги представите доброволно (електронна поща, телефон, име, адрес, факс, компания и т.н.)

 

Настоящата информация за  защита на лични данни съдържа изложение на задълженията на www.ideaverde.bg, свързани с личните данни на потребителите.

С всяко зареждане или използване на уеб страниците на сайта, Вие потвърждавате, че сте прочели, разбрали и сте съгласни с условията на тази информация за защита на лични данни, както и с общите условията за ползване на сайта.  При условие, че намирате, че изложеното не съответства на вашите намерения или интереси и/или  не сте съгласни с информацията, ви насочваме, че следва  да не  посещавате  и не използвате нашите  Уеб страници.

 

Личните данни, които администраторът www.ideaverde.bg, т.е. Идеа Верде ООД  събира и обработва, се съхраняват от потребителите в базите данни на Уеб страниците на www.ideaverde.bg и се използват за: поръчки на услуги и стоки, тяхното изпращане до  адрес на потребителя,  доставяне на информационен бюлетин,  директен маркетин,  връзка с потребителите в случай на възникнала нередност и др. 

Може да изискаме от потребителя да предостави допълнителна информация за себе си при участие в дейности като дискусии, томболи, игри, анкети и др. В тези случаи потребителят  сам решава дали да участва в тези дейности и да предостави подробна информация за личните си данни.

Потребителите,  абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.

По всяко време имате право да поискате информация относно личните Ви данни, които съхраняваме. Можете да се свържете с нас, след което Вашите лични данни ще Ви бъдат изпратени чрез електронна поща.

Имате право да поискате коригиране на Вашите лични данни/ или да ги коригирате в профила си.  

Имате право да поискате изтриване на Вашите лични данни, освен ако в момента нямате текуща неприключена поръчка.

В случай на злоумишлени действия от страна на потребителя  по смисъла на настоящите Общи условия и действащото законодателство в Република България, www.ideaverde.bg има пълното право да предостави личните данни на потребителя на компетентните държавни органи.

Информацията за защита на лични данни може да бъде променяна по всяко време  и влиза в сила веднага след тяхното публикуване. Всеки  потребител следва  периодично да прочита информацията  за защита на лични данни. С факта на  използването на  уеб  страниците  и направените промени, Вие се съгласявате и приемате всички условия на изменената информация за защита на лични данни.

 

 

support by burgasit.com