Телефон за поръчки: 056 810 105; 0888 807 291
тел.: 0888 807 419; 0888 807 214 

За нас

Идеа Верде ООД  е специализирана в проектирането и доставка на професионално кухненско и барово оборудване, оборудване за ресторанти.  Конкурентна и бързо разрастваща се компания,  Идеа Верде ООД обединява хора с общи идеи, ценности  и  страст към тази работа.  

 

ГЪВКАВОСТ

 

Благодарение на гъвкавата си фирмена структура,  Идеа Верде е в състояние постоянно да актуализира и разширява гамата на предлаганите продукти в отговор на нарастващите нужди на своите клиенти - собственици на хотели, ресторанти и заведения за обществено хранене. 

 

КАЧЕСТВО НА ПРОДУКТИТЕ

 

Всички продукти предлагани от Идеа Верде са в пълно съответствие с действащите норми и притежават  нужните сертификати за качество и произход.  Високата надежност на оборудването допълнена от гъвкавата ценова политика,  правят Идеа Верде ООД  изключително конкурентен и привлекателен партньор за инвеститорите. Ние можем да ви предложим професионлано кухненско оборудване с високо качество и  на най-ниски цени.

 

КАЧЕСТВО НА ОБСЛУЖВАНЕ

 

 Съвестно спазване на сроковете за доставка,  комуникация с клиента,  както и постоянното оптимизиране и подобряване качеството на обслужване, гарантират на компанията добрите и дълготрайни отношения с клиентите.  Търговските консултанти и техниците на Идеа Верде са на разположение на всеки етап - от избора на подходящото оборудване до инсталацията и следпродажбеното обслужване. Клиентите на компанията могат да разчитат на компетентна помощ, внимание към специфичните нужди,  точна и бърза реакция, персонално отношение, независимо дали клиентът е малко заведение или елитен и скъп ресторант. 

 

Ентусиазмът, енергията и желанието за постоянно развитие в съчетание с качествено и надежно оборудване са съставките водещи Идеа Верде ООД към нови постижения.    

                                                                                                               

                                                                                                             

 

                                                                                                               

                                                                                                                Управители:

                                                                                                                Галя Меразчиева, Росица Велкова

 

                                                                                               

 

 

support by burgasit.com