Телефон за поръчки: 056 810 105; 0888 807 291
тел.: 0888 807 419; 0888 807 214 

Категории

За Нас

Идеа Верде ООД е основана през 2010 г.  и е специализирана в проектирането и доставка на професионално кухненско и барово оборудване.  Конкурентна и бързо разрастваща се компания,  Идеа Верде ООД обединява хора с общи идеи, ценности  и  страст към тази работа. Най-голямата ни сила е постоянният стремеж към подобряване на качеството на предлаганите продуктите и услуги. Стремим се да бъдем винаги актуални и запознати с новостите и пазарните тенденции. Ние ценим клиентите си,  които имат високи и специфични изисквания към оборудването за постигане на по-чист и запазен, автентичен вкус на храната която предлагат.  

Ако Вие сте собственик или управител на ресторант или заведение за хранене, търсещ най-доброто решение - правилната комбинация от професионално отношение, опит, качеството на предлаганите продукти и крайна ефективност на проекта, оставете се в нашите ръце, ние ще изградим Вашата кухня според желанията Ви!

 

Нашите продукти можете да видите в магазините ни в:

ул. Одрин №50

Бизнес Център Аполо - партер

тел.: +359 /0/56 810 105

факс: +359 /0/56 810 105

моб.: +359/0/888 807 291

е-mail: verde@ideaverde-bg.com

 

Росица Велкова - Управител

Галя Меразчиева - Управител

 

ГЪВКАВОСТ

 

Благодарение на гъвкавата си фирмена структура,  Идеа Верде е в състояние постоянно да актуализира и разширява гамата на предлаганите продукти в отговор на нарастващите нужди на своите клиенти  собственици на хотели, ресторанти и заведения за обществено хранене. 

 

КАЧЕСТВО НА ПРОДУКТИТЕ

 

Всички продукти предлагани от Идеа Верде са в пълно съответствие с действащите норми и притежават  нужните сертификати за качество и произход. Високата надежност на оборудването допълнена от гъвкавата ценова политика,  правят Идеа Верде ООД  изключително конкурентен и привлекателен партньор за инвеститорите. Ние можем да ви предложим професионално кухненско оборудване с високо качество и ниски цени.

 

КАЧЕСТВО НА ОБСЛУЖВАНЕ

 

Съвестно спазване на сроковете за доставка,  комуникация с клиента,  както и постоянното оптимизиране и подобряване качеството на обслужване, гарантират на компанията добрите и дълготрайни отношения с клиентите.  Търговските консултанти и техниците на Идеа Верде са на разположение  на всеки етап  - от избора на подходящото оборудване, до инсталацията и  следпродажбеното обслужване. Клиентите на компанията могат да разчитат на компетентна помощ, внимание към специфичните нужди,  точна и бърза реакция, персонално отношение, независимо дали клиентът е малко заведение или елитен и скъп ресторант. 

 

Ентусиазмът, енергията  и желанието за постоянно развитие в съчетание с качествено и надежно оборудване са съставките водещи Идеа Верде ООД към нови постижения.    

 

В допълнение, ние поддържаме голяма част от оборудването на склад, и така скъсяваме  времето за доставка. По този начин показваме, че качественото оборудване и бързата доставка на конкурентни цени могат да вървят ръка за ръка!                                                                                                               

                                                                                                             

 

 

 

support by burgasit.com